Shelter

Elke donderdag om de twee weken komt in Kerkelijk Centrum Elim in het jeugdhonk de tienerclub bij elkaar.

Alle tieners in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar zijn welkom. De tienerclub begint om 19.30 uur en om ongeveer 21.00 uur sluiten we af. Op de clubavonden komen we eerst gezellig bij elkaar waarna we beginnen met gebed, zingen en een inleidend gedeelte waarin het geloof centraal staat. Na de pauze gaan wel elke keer iets anders doen bijv. iets gezelligs, iets creatiefs of iets sportiefs.

De eerste avond van het seizoen is een open avond, we doen dan iets gezelligs in “ons” honk en maken we ondertussen kennis met elkaar. Op de laatste avond van het seizoen gaan we iets extra’s doen. De data worden vermeld in de kerkbode.

De leidinggevenden van de tienerclub zijn:

• Jantine van den Berg
  • Carola Westeneng
  • Leendert Luijendijk
  • Wendy Keijnemans

We proberen allemaal iedere clubavond aanwezig te zijn. In ieder geval zijn er minstens twee van de leidinggevenden aanwezig.

Contactpersoon:

Carola Westeneng Brouwershof 33 5311 GM Gameren 0418-512615