Open Jeugdwerk

Het OJW is vanuit de Hervormde Gemeenten Gameren en Zuilichem ontstaan. Zoals de naam aangeeft is het OJW open voor iedereen, wie je ook bent of waar je ook woont. Een ieder is welkom of je nu kerkelijk meelevend bent of niet.

Vanaf begin september tot eind juni wordt er op de zaterdagavond eens in de twee weken een avond georganiseerd. Het programma bestaat uit verschillende activiteiten, variërend van sportieve avonden (bijv. dropping, wandklimmen, klimbos) tot thema avonden. Elk jaar gaan we ook een weekend weg. Wat we ook doen, het gaat om gezelligheid en om meer te weten te komen over anderen, over jezelf en natuurlijk over God.

Het OJW is geen vereniging waar je lid van moet worden. Het is “open” dat wil dus zeggen dat een ieder welkom is en dat deelname geheel vrijblijvend is. Als je dus de ene keer wel komt en de andere keer niet, dan is dat geen probleem. Je moet wel 14 jaar zijn of ouder. Als je komend seizoen 14 jaar wordt ben je van harte welkom. Ben je sportief, serieus, oenig, gezellig en heb je zin in een gezellige, uitdagende, sportieve of leerzame zaterdagavond en vind je het fijn om opgenomen te worden in een supergave en gezellige groep jeugd van jouw leeftijd dan is het OJW zeker iets voor jou. Kom gewoon een keer in Kerkelijk Centrum Elim binnenlopen en neem gerust iemand mee.

Vriendelijke groet,
Leiding en werkgroep

Voor meer info, aanmelden voor de nieuwsbrief of voor iets anders,

www.ojw-zuilichem-gameren.nl

Jolieke van den Bogerd frankvandenheuvel1995@hotmail.com
Peter Mans petermans1@hotmail.com

Het Open Jeugdwerk heeft ook een eigen website!

www.ojw-zuilichem-gameren.nl