Zondagsschool

De zondagsschool de goede Herder wordt gehouden in Kerkelijk Centrum Elim op elke zondagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur. Van september tot medio april zijn alle basisschoolkinderen van groep 0 tot groep 8 van harte welkom. De eerste zondag van de schoolvakanties is er geen zondagsschool. De kinderen worden verdeeld in vier groepen.
Een zondagsschooluur ziet er als volgt uit:
Bij binnenkomst mogen de kinderen een psalm en/of Bijbeltekst opzeggen, daarna beginnen we met gebed en een Bijbelverhaal. De kinderen leren en zingen liedjes, doen een quiz of spelletjes, kleuren en knutselen naar aanleiding van het Bijbelverhaal.
We houden ieder jaar op 2e kerstdag met de gemeente een gezamenlijke kerstviering. Aan het einde van het zondagsschoolseizoen sluiten we af met een gezamenlijke middag.
We vinden het fijn om nieuwe gezichten te zien, kom gerust een keer kijken!

De leidinggevenden zijn: Gerda Bouman, Joanne van Helvoort, Wendy Keijnemans, Corinda Preuter, Corine Westeneng, Willeke van den Berg, Marloes Rietveld, Helena van Wijk en Jacoline van de Werken, Koen Kreling, Marit Kreling, Anne-Marije Meijer, Jessica Koenen, Petra van Driel, Thirza Keijnemans, Coen Wolfert, Rianne van der Ree Doolaard en Rosalie Koenen.

De zondagsschool heeft een eigen bestuur en is als volgt samengesteld:

Corine Westenengvoorzitter
Corinda Preutersecretaris
Gerda Boumanpenningmeester

E-mail: zs@hervormdgameren.nl