Bibliotheek

De Hervormde Gemeente van Gameren heeft haar eigen bibliotheek met een grote collectie boeken. Het uitgangspunt van deze bibliotheek is het beschikbaar stellen van christelijke boeken, zowel fictie als non-fictie. De collectie is divers en bestaat uit uiteenlopende genres en categorieën. Naast een brede keuze aan romans biedt de bibliotheek ook andere categorieën boeken zoals, theologie, levensbeschrijvingen, geschiedenis en pastoraat. De bibliotheek beschikt ook over een grote collectie jeugd- en kinderboeken. Iedereen kan dus een boek naar eigen smaak vinden.

Er wordt veel aandacht besteed aan uitbreiding en vernieuwing van onze collectie. In het afgelopen seizoen zijn veel nieuwe boeken aangeschaft. Ook in het aankomende seizoen zullen nieuwe boeken in de collectie opgenomen worden, waarbij wij rekening houden met de wensen en aanvragen van onze leners.

De bibliotheek, in Kerkelijk Centrum Elim, is wekelijks op donderdagavond geopend van 19.00 – 19.45 uur. Openingstijden en eventuele veranderingen hierin worden in de kerkbode en op de startpagina van deze website aangegeven.

Om boeken te kunnen lenen dient u eerst lid te worden, dit is kosteloos. Voor ieder boek dat u leent wordt € 0,20 per week in rekening gebracht.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend langs komen in de bibliotheek, contact opnemen via bibliotheek@hervormdgameren.nl of met 1 van de volgende gemeenteleden:

Alberty van de Laar06-23741635
Paula de Jongh0418-674264
Linda van de Laar 06-30955987