Bibliotheek

Het belang van boeken lezen hoeven wij u niet uit te leggen. Wat een zegen is het dat de Hervormde Gemeente van Gameren beschikt over een eigen bibliotheek met een groot assortiment aan christelijke boeken, tijdschriften en kaarten. Elke donderdagavond van 19.00 tot 19.45 uur zijn wij in Elim aanwezig om u te helpen een boek te vinden voor twintig eurocent per week.

De diversiteit is groot. Romans, moet het spannend zijn, over de oorlog gaan, romantisch of juist realistisch. Ze zijn er allemaal. Kinderboeken, voor beginnende lezers, of juist met al wat meer leeservaring, grappig of serieus. Ze staan er. Prentenboeken, alleen met plaatjes of met ondersteunende tekst. Ze zijn te vinden in de boekenkroon.
Ook voor de oudere jeugd zijn er interessante, indrukwekkende en eigentijdse leesboeken. Zoekt u een gedicht, kerstverhaal, Bijbelstudie of verdieping, wij kunnen u helpen. Tijdschriften, onder andere Terdege, Gezinsgids, Jente Eva, Elisabethbode, Weet, Belle en Woonmagazines, u hoeft er geen abonnement voor te nemen.

Voor tien eurocent per week kunt u ze komen halen. Wij doen ons best om
de bibliotheek bij de tijd te houden. Maar boeken zijn duur. Als u boeken aan ons wilt schenken dan maken wij daar dankbaar gebruik van. De boeken die wij dubbel ontvangen proberen we te verkopen om zo geld in het laatje te krijgen. Voor 2,50 Euro hebt u al een mooi boek in handen.

Hebt u suggesties, ideeën of opmerkingen wij staan er open voor.
Kort samengevat: Donderdagavond van 19.00 tot 19.45 uur bibliotheek in Elim aan de Delkant 5a. Geen lidmaatschap. Voor twintig eurocent leent u een boek en een tijdschrift voor tien eurocent. 

Contactpersonen:

Alberty van de Laar06-23741635
Paula de Jongh0418-674264
Linda van de Laar06-30955987