Jeugdactiedag 2019

====  ATTENTIE   ATTENTIE  ====

Gemeenteleden en andere belangstellenden, let op: Op D. V. zaterdag 30 maart  2019 wordt de jeugdactiedag gehouden in en rond Elim aan de Delkant.

Er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd door het jeugdwerk en de zondagschool. Er zijn allerhande verkooptafels, een rommelmarkt en een boekenmarkt. Ook voor de kleintjes worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals rijden in een ponykar. U kunt er koffie/thee/limonade drinken en er is een restaurant met friet, hamburgers, etc.

Kettingzaagkunstenaar Rob Peters zal gedurende de dag zijn kunsten vertonen en zijn gemaakte houtkunstwerken tentoonstellen. Ook wordt er een gloednieuwe fiets verloot, dus u heeft een mooie kans om ’s middags met een nieuwe fiets naar huis te gaan…

Kortom teveel op te noemen en zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

De jeugdactiedag begint om 9.30 uur en wordt omstreeks 14.00 uur afgesloten.

Heeft u nog (creatieve) ideeën voor een activiteit of wilt u producten verkopen, neem dan contact op met Adrie de Koning tel. 0418-562137 of mail adrie.de.koning@live.nl

De opbrengst van de jeugdactiedag is deels voor het eigen jeugdwerk en deels voor het goede doel. Dat is voor dit jaar Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg in Oosterbeek. Er zal een infostand aanwezig zijn op de jeugdactiedag.

ALLEN HARTELIJK WELKOM  !!!!