Covid19 update

Beste Gemeente,

Zoals u ongetwijfeld in het nieuws heeft gelezen wordt er vanuit de overheid dringend geadviseerd om de kerkdiensten de komende periode i.v.m. Covid19 te beperken tot 30 bezoekers.  We zijn als kerkenraad, na uitvoerig overleg, tot het besluit gekomen om dit dringende advies over te nemen voor de komende periode. Dit betekent dat er de komende periode per dienst plaats is voor 30 bezoekers. U zult begrijpen dat dit geen makkelijke beslissing is geweest. Laten we als gemeente de gehele situatie in gebed bij de HEERE brengen en Hem elke dag om wijsheid en kracht vragen. Om alles organisatorisch in goede banen te leiden kunt u zich de komende periode inschrijven voor de diensten. Hieronder leest u hoe dit in zijn werk gaat. 

Voor het inschrijven gaat u naar https://www.kerkbezoekplanner.nl/inschrijven/gjm93YAd

U kunt zich voor de hele verdere maand oktober inschrijven voor de kerkdiensten. Tijdens de inschrijving geeft u uw naam en e-mailadres op. Bij voldoende plaats krijgt u op dit e-mailadres een uitnodiging voor de dienst. Deze mail zal telkens op zaterdagmiddag voorafgaand aan de zondag verstuurd worden. U begrijpt dat vanwege de beperkte toegang van bezoekers u niet elke dienst kunt bijwonen. U krijgt dan ook alleen een uitnodiging per mail als er een plaats voor u gereserveerd is.  

Lukt het u niet om via de link uzelf in te schrijven, dan kunt u contact opnemen met broeder Preuter d.m.v. mail (secretariscvk@hervormdgameren.nl)  of telefonisch, zijn telefoonnummer staat in de gemeentegids. U kunt hem met vragen hierover bellen elke woensdagavond tussen 19:00 uur en 20:00 uur.